Ağrı’da Başarılı Öğrenciye Destek

Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) modelinden yararlanan ve 2024 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) başarılı olan Duygu Dursun’a destek oldu.

Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) modelinden yararlanan ve 2024 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) başarılı olan Duygu Dursun’a ulaştırılmak üzere hazırlanan "Üniversiteye Başlangıç Seti"ni ailesine teslim etti.

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne yüzde 100 burslu olarak yerleşen Duygu Dursun'un YKS'de gösterdiği başarı, hem ailesi hem de Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü için büyük bir gurur kaynağı oldu. İl Müdürü Ertaç Baki, Duygu'nun başarılarıyla gurur duyduklarını ve eğitim hayatında onun yanında olacaklarını belirterek, “Bakanlığımızın Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Üniversiteye Başlangıç Seti", Duygu Dursun'un ailesine teslim edildi. Setin içerisinde üniversite hayatına yönelik çeşitli temel ihtiyaçlar ve bilgilendirici materyaller bulunmaktadır. Bu destekle eğitim hayatına daha kolay uyum sağlamasını amaçlıyoruz. Bakanlığımız, bundan sonraki süreçte de Duygu'nun yanında olacak. Hem maddi hem de manevi olarak desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri