Ağrı Dağı Eteklerinde Bir Cennet Bahçesi

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde, Ağrı Dağı’nın çorak eteklerinde girişimci Kadir Ardin tarafından kurulan havuzlu tatil köyü, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde, Ağrı Dağı’nın çorak eteklerinde girişimci Kadir Ardin tarafından kurulan havuzlu tatil köyü, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi.

Doğubayazıt’ta, Ağrı Dağı’nın eteklerinde yer alan çorak araziler, girişimci Kadir Ardin’in vizyonu ve azmi sayesinde bir tatil cennetine dönüştü. Ardin’in özenle kurduğu havuzlu tatil köyü, hem yerli hem de yabancı turistlerin dikkatini çekiyor. Bu benzersiz tesis, doğayla iç içe olma fırsatı sunarken, lüks ve konforu da bir arada sağlıyor.

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Kadir Ardin, doğduğu topraklara olan bağlılığını ve bölgenin potansiyelini değerlendirerek, Ağrı Dağı eteklerinde çorak arazilere hayat verdiğini söyledi. Kurduğu havuzlu tatil köyü ile doğanın zorluklarına rağmen insanların keyifle vakit geçirebileceği bir mekân haline getirdiğini ifade eden Ardin, “Bu projeye başlarken amacım, doğanın sunduğu güzellikleri ve sakinliği misafirlerimize en iyi şekilde sunmaktı. Şimdi burada, doğa ve lüksü bir arada yaşamanın mutluluğunu paylaşıyoruz” dedi.

Tatil köyünün modern mimarisi ve doğal yapıya uyumlu tasarımıyla dikkat çektiğini dile getiren Ardin, “Geniş yeşil alanlar, çiçek bahçeleri ve çeşitli meyve ağaçlarıyla çevrili olan bu tesis, misafirlerine huzurlu bir tatil deneyimi sunuyor. Tatil köyü, kısa sürede büyük ilgi gördü ve Doğubayazıt’ın turizmdeki yeni cazibe merkezi haline geldi. Yılın her döneminde çeşitli etkinlikler ve aktiviteler sunarak, ziyaretçilere unutulmaz anılar yaşatıyoruz. Yerli ve yabancı turistler, Ağrı Dağı’nın eşsiz manzarası eşliğinde dinlenme ve doğayla baş başa kalma fırsatını buluyor” diye konuştu.

Bu yenilikçi projeyle Doğubayazıt ve çevresinin turizm potansiyelini arttırdığını söyleyen Ardin, “Tatil köyü sayesinde, Ağrı Dağı eteklerine olan ilgi artarken, bölge ekonomisi de canlanıyor. Yerel esnaflar ve işletmeler, artan turist sayısından olumlu etkileniyor. Bu başarı hikayesi, doğaya ve insana olan inancın, azim ve çalışmanın bir ürünü olarak göze çarpıyor. Tatil köyü, misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunarken, Ağrı’nın turizm potansiyelini ve ekonomik kalkınmasını da desteklemeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ağrı Haberleri