Ağrı İl Jandarma Komutanlığı'ndan Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerini ziyaret ederek, onlarla bayram sevincini paylaştı.

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerini ziyaret ederek, onlarla bayram sevincini paylaştı.

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, Ağrı merkez ve ilçelerinde ikamet eden aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerini bayramda yalnız bırakmadı.

Bayram öncesinde başlayan ziyaretler bayram sürecinde devam etti. İl merkezi ve ilçelerinde oturan şehit ailelerini ziyaret eden jandarma ekipleri, ailelerin bir ihtiyacı olup olmadıklarını sordular. Şehit anne ve babalarının ellerinde öperek bayramlarını kutlayan Ağrı jandarma ekipleri, bayram günü bir nebze de olsa ailelere moral ve destek olmaya çalıştılar.

Ziyaretler sırasında şehitlerimiz için dualar okunurken, Jandarma ekipleri, şehit ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirdi ve devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Öte yandan Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, sadece şehit ailelerine değil, aynı zamanda gaziler ve gazi yakınlarına da bayram ziyaretlerinde bulundu. Gazilerimizin ve ailelerinin bayramlarını kutlayan jandarma personeli, onların gösterdiği fedakârlıkların unutulmadığını bir kez daha dile getirdi. Gazilere olan minnet ve şükran duyguları, bayramın anlam ve önemine uygun bir şekilde ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri