Ağrı'da 0.1 Gram Altın Yoğun İlgi Görüyor

Ağrı’da altın fiyatlarının hızlı değişimi nedeniyle vatandaşlar özellikle 0.1 gramlık altına yoğun ilgi gösteriyor.

Ağrı’nın Cumhuriyet Caddesinde faaliyet gösteren Özlem Kuyumculuk isimli iş yerinin sahibi Nesim Solhan, dükkânlarında satılan gram altının yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Özellikle 0.1 gramlık altının piyasaya hızlı girişi ile vatandaşların ilgisinin arttığını ifade eden Solhan, "0.1 gram altının fiyatı oldukça uygun olduğu için düğün sezonunda da yoğun talep görüyor. Düğünlerin sıklaştığı bu dönemde gram altın, hem yatırım hem de hediye amaçlı olarak tercih ediliyor" dedi.

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Solhan, 0.25 gram altına da giderek artan bir ilgi olduğunu dile getirirken, fiyatların bu talebi körüklediğini belirtti. Solhan, “0.25 gram altına olan yoğun ilgi bizi memnun ediyor. Vatandaşlar, düşük bütçeli ancak değerli bir hediye almak için bu tür gram altınlara yöneliyor. Fiyatı düşük olduğu için herkesin ulaşabileceği bir seviyededir” diye konuştu.

Solhan, güncel altın fiyatlarını da şu şekilde açıkladı:

“0.1 gram altın 300 TL, 0.25 gram altın 650 TL, 0.5 gram altın 1.320 TL, 1 gram altın 2.850 TL, çeyrek altın 4.600 TL. Altının fiyatı yükselirken gram altına olan ilgi de artıyor. Vatandaşlarımızın bu ilgisinden oldukça memnunuz.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ağrı Haberleri