Ağrı’da 154 kazada ölen olmadı

Ağrı’da açıklanan son verilere göre Ağrı’da yaşanan 154 kazada can kaybı yaşanmadı, 121 kişi yaralandı.

Ağrı’da açıklanan son verilere göre Ağrı’da yaşanan 154 kazada can kaybı yaşanmadı, 121 kişi yaralandı.

Ağrı’da son dönemde tartışılan trafik kazaları ile ilgili istatistikler dikkat çekti. Ağrı’da Ağustos ayında 154 trafik kazası yaşanırken, 121 kişinin yaralandığı ancak can kaybının yaşanmadığı açıklandı.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, aldıkları tüm önlemlere rağmen kentte 2024 yılı Ağustos ayı içerisinde 154 trafik kazası meydana geldiğini ve 121 kişinin yaralandığını söyledi.

Ağrı Valiliği toplantı salonunda asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıda İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Fatih Cemal Kiper ve İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar ile birlikte kentteki güvenlik konuları hakkında bilgi aktaran Vali Mustafa Koç; asayiş, terör, kaçakçılık ve organize suçlar, göçmen kaçakçılığı, siber ile trafik konularında ağustos ayında yürütülen çalışmalara ait bilgileri paylaştı. Trafik olaylarıyla ilgili bilgiler veren Vali Koç, “Özellikle okulların açılmasıyla birlikte, trafik yoğunluğunun artması ve bu durumun, trafik kazalarının da artma riskini beraberinde getirmektedir. Kolluk kuvvetlerimiz, bu riskleri minimize etmek ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla çeşitli önlemler almaktadır. Fakat trafik olaylarının önlenmesi için, sürücülerimizin hız limitlerine uyması, dikkatli ve özenli bir şekilde araç kullanması büyük önem taşımaktadır. Ayrıca, yayaların özellikle okul bölgelerinde dikkatli olmaları ve trafik ışıkları ile işaretçilerine uymaları büyük önem arz etmektedir. Trafik kurallarına uymak, kazaları önlemek ve daha güvenli bir trafik ortamı oluşturmak hepimizin ortak sorumluluğundadır. Kıymetli hemşehrilerim, değerli basın mensupları bu minvalde sizlerle Trafik Olayları ile ilgili ağustos ayı verilerini de paylaşmak istiyorum. Maalesef aldığımız tüm önlemlere rağmen ilimizde 2024 ağustos ayı içerisinde; 154 Trafik kazası meydana gelmiş, 121 vatandaşımız yaralanmıştır. Çok şükür bu trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşımız olmamıştır” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri