Ağrı’da Açık Elektrik Panoları Tehlike Saçıyor

Ağrı’nın merkezi noktalarından Eski Otogar Kavşağı ve Eski Van Caddesi’nde bulunan kapakları açık olduğu için tehlike saçan elektrik panoları, vatandaşların tepkisine yol açtı.

Ağrı’nın merkezi noktalarından Eski Van Caddesi Eski Otogar Kavşağı'nda kapakları açık olduğu için tehlike saçan elektrik panoları, vatandaşların tepkisine yol açtı.

Ağrı’da uzun süredir açık halde duran ve etrafa tehlike saçan elektrik panoları, özellikle çocuklar ve yayalar için büyük risk oluşturuyor. Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Engin Polat isimli vatandaş, panoların kapaklarının bir an önce kapatılması ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması gerektiğini vurgulayarak, yetkililere seslendi. Engin Polat, “Günlerdir bu elektrik panoları açık ve kimse müdahale etmiyor. Çocuklar merak edip yaklaşıyor, olası bir kazanın önüne geçilmeli” dedi.

Bu tür ihmalin ciddi sonuçlara yol açabileceğini belirten cadde esnafları ise, sorunun acilen çözülmesini talep ettiler. Tehlike oluşturan elektrik panolarına ilgili şirketin müdahale etmesi gerektiğini de vurgulayan Cadde Esnafları, “Yetkililerden yapılacak açıklamalar ve hızlı bir çözüm bekliyoruz. Halk güvenlik açısından tedbir alınmasının bir an önce gerçekleşmesini umut ediyor. Özellikle yayaların yoğun olduğu bu noktalarda gerekli önlemler alınmadığı takdirde, olası kazaların kaçınılmaz olacağı aşikardır” diye konuştular.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ağrı Haberleri