Ağrı'da Kaçakçılara Geçit Yok!

Ağrı Valisi Mustafa Koç, 2024 yılı Ağustos ayında gerçekleştirilen operasyonlarda; 9.716 paket sigara, 3.620 litre akaryakıt, 6 kilogram altın, 26 kilogram tütün ele geçirildiğini söyledi.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, 2024 yılı Ağustos ayında gerçekleştirilen operasyonlarda; 9.716 paket sigara, 3.620 litre akaryakıt, 6 kilogram altın, 26 kilogram tütün ele geçirildiğini söyledi.

Ağrı Valiliği toplantı salonunda asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıda İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Fatih Cemal Kiper ve İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar ile birlikte kentteki güvenlik konuları hakkında bilgi aktaran Vali Mustafa Koç; asayiş, terör, kaçakçılık ve organize suçlar, göçmen kaçakçılığı, siber ile trafik konularında ağustos ayında yürütülen çalışmalara ait bilgileri paylaştı. Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele verileri hakkında bilgiler veren Vali Koç, “Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelemiz kararlılık ve azimle sürdürülmektedir. Kolluk kuvvetlerimiz toplumsal düzeni bozan bu tür yasa dışı faaliyetlere karşı etkin bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirmekte. Bu süreçte, tüm hemşehrilerimizle el ele vererek ilimizde daha huzurlu ve güvenli bir yaşam ortamı oluşturma hedefimize adım adım ilerleyeceğiz. Bu kapsamda 2023 ağustos ayında ilimiz genelinde 76 kaçakçılık olayı meydana gelirken 2024 yılında bu sayı %40 oranında azalarak 46 kaçakçılık olayı meydana gelmiştir. 2023 yılında meydana gelen kaçakçılık olaylarında 106 şahıs hakkında adli işlem yapılmış iken 2024 yılında 60 şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır. 2024 ağustos ayında gerçekleştirilen operasyonlarda; 9.716 paket sigara, 3.620 litre akaryakıt, 6 kilogram altın, 26 kilogram tütün ele geçirilmiştir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri