Ağrı'da “Kamu Spor Oyunları” Tamamlandı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) tarafından düzenlenen ve kamu çalışanlarını sporla buluşturmayı amaçlayan “Kamu Spor Oyunları” sona erdi.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) tarafından düzenlenen ve kamu çalışanlarını sporla buluşturmayı amaçlayan “Kamu Spor Oyunları” sona erdi.

Büyük bir ilgiyle takip edilen müsabakalar, düzenlenen ödül törenleri ile sona erdi. Voleybol, masa tenisi ve basketbol gibi pek çok branşta yapılan karşılaşmalar, hem sporcuların hem de taraftarları tarafından büyük bir coşkuyla izlendi. Voleybolda hem erkeklerde hem de kadınlarda şampiyonluğu GSİM takımları göğüsledi. Erkeklerde GSİM takımı güçlü rakiplerini geride bırakırken, kadın voleybol takımında da GSİM aynı başarıyı gösterildi. Sporcular, şampiyonluk kupalarını alırken büyük sevinç yaşadı.

Masa tenisi branşında ise şampiyonluklar ilçelere gitti. Erkeklerde Hamur Kaymakamlığı takımı tüm rakiplerini mağlup ederek birinci oldu. Kadınlarda ise Tutak Sosyal Yardımlaşma ekibi üstün performans sergileyerek şampiyonluk kazandı. İlçelerin başarıları, törenler sırasında büyük alkış aldı.

Basketbol Erkekler kategorisinde Milli Eğitim Müdürlüğü takımı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Hızlı tempolu ve çekişmeli geçen maçlar sonunda kupayı kaldıran Milli Eğitim Müdürlüğü oyuncuları, sevinçlerini birbirilerine sarılarak paylaştılar.

“Kamu Spor Oyunları” ile ilgili açıklamalarda bulunan Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, turnuvanın amacının kamu çalışanlarını sporla kaynaştırmak ve sporun birleştirici gücünü ortaya çıkarmak olduğunu belirtti. Müsabakaların başarılı bir şekilde gerçekleşmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren yetkililer, “Hem centilmenlik hem de mücadele açısından örnek bir turnuva oldu. Tüm sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

Düzenlenen ödül töreninde, şampiyon takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Sporcular, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederken, turnuvanın geleneksel hale gelmesi yönünde temennilerde bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri