Ağrı'da Kış Hazırlığı: Naylon Satışları artıyor

Ağrı'da kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar, evlerini ve ahırlarını korumak için çeşitli hazırlıklar yapmaya başladı.

Ağrı'da kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar, evlerini ve ahırlarını korumak için çeşitli hazırlıklar yapmaya başladı. Yağmur ve kar nedeniyle çatısız evler ve ahırlar için naylon örtüler, kırsal kesimde yaşayan halkın en çok tercih ettiği yöntemlerden biri oldu.

Naylon satışlarıyla ilgilenen satıcı Ömer Aybay, bu dönemde talebin arttığını belirtti. Aybay, "Naylonlar, özellikle çatısı olmayan evler ve ahırlar için çok kullanışlı. Damlamayı önlediği için kırsal kesimdeki vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor" dedi.

Aybay, özellikle kışın zorlu geçtiği bölgelerde bu tür basit çözümlerin yaygın olarak kullanıldığını da ifade ederek, “Ağrı’da kış hazırlıkları çerçevesinde, sadece naylon değil, odun, kömür gibi malzemelere de talep artmış durumda. Vatandaşlar, zorlu kış şartları başlamadan önce evlerini ve ahırlarını koruma altına almak için çalışmalara hız verdi. Naylon, bölgedeki ekonomik koşullar göz önüne alındığında, hesaplı ve etkili bir çözüm olarak öne çıkıyor” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri