Ağrı'da Kurban Bayramında Çarşı Pazar Hareketliliği

Ağrı'da Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar pazarlara ve mağazalara akın ederek alışveriş yapmaya devam ediyor.

Ağrı'da Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar pazarlara ve mağazalara akın ederek alışveriş yapmaya devam ediyor.

Ağrı'daki marketler, bayram öncesi alışveriş yapanlarla dolup taştı. Özellikle şeker, kıyafet, çikolata ve temizlik ürünleri alan vatandaşlar, esnafın da yüzünü güldürüyor. İşlerinin iyi gittiğini ifade eden market işletmecisi Ali Töre, "Bayram öncesi yoğunluğumuz artarak devam ediyor. Vatandaşlarımız özellikle son günlerde alışveriş yapmayı tercih ediyor, bu da marketlerde ciddi bir kalabalığa yol açıyor" dedi.

Kurban Bayramı öncesinde sadece pazarlar değil, giyim ve ayakkabı mağazaları da yoğun ilgi görüyor. Bayram için yeni kıyafet almak isteyenler, mağazalarda indirim ve kampanyaları değerlendiriyor. Mağaza sahibi Zeynep Kara, "Bayram öncesi indirimlerimiz büyük ilgi görüyor. Vatandaşlarımızın bayramda yeni kıyafetler giymesi için geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Bayram alışverişi nedeniyle artan hareketlilik, esnafın yüzünü güldürüyor. Bayram öncesinde satışların arttığını ve ekonominin canlandığını ifade eden esnaf Mehmet Karakurt, "Bayram öncesi çarşı pazar gerçekten canlanıyor. Bu hareketlilik bizim için çok önemli, hem satışlarımız artıyor hem şehirde bir bayram havası yaşanıyor" diye konuştu.

Alışveriş yapan Ayşe Tekinalp ise "Bayram alışverişi yaparken fiyatların yüksek olması bizi zorluyor. Esnaftan ve piyasalardan fiyatları makul tutmalarını rica ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri