Ağrı'da Okul Telaşı: Alışveriş Hareketliliği sürüyor

Ağrı'da yeni eğitim-öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte okul telaşı kendini hissettirmeye başladı. Veliler, çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak için okul alışverişine yönelirken, bu yoğunluk esnafın yüzünü güldürüyor.

Özellikle tüm okulların kıyafetlerini bulunduran mağazalar, haftanın başından itibaren yoğun bir ilgiyle karşı karşıya. Veliler, çocukları için okul forması, ayakkabı ve diğer kırtasiye malzemelerini temin etmek için mağazalara akın ediyor. Bu yoğun talep, mağazaların stoklarını hızla eritiyor.

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Over &Over Okul Dünyası Mağazası sahibi Sabahattin Karadağ, “Okul alışverişi sezonunun başlaması, yüzümüzü güldürdü. Bu yıl alışverişler beklenenin üzerindedir. Geçen yıllarda pandemi nedeniyle yaşanan durgunluğun ardından, bu yılki yoğunluk bizim için adeta bir can suyu niteliğindedir. Kıyafet, çanta, ayakkabı ve kırtasiye ürünlerine olan talep, mağazaların hareketli günler geçirmesini sağlıyor” dedi.

Yoğun alışveriş temposuna rağmen, veliler artan fiyatlardan şikayetçi. Okul kıyafetleri ve diğer ihtiyaçların fiyatlarının geçen yıla göre yükselmesi, bazı ailelerin bütçesini zorluyor. Yine de çocuklarının eğitimine gereken önemi veren veliler, bu dönemi en iyi şekilde atlatmaya çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri