Ağrı’da ‘Okuma Bayramı’ kutlamaya dönüştü

Ağrı Şeyh Edebali İlkokulu'nda okuma yazmayı öğrenen 1. Sınıf öğrencilerinin okuma bayramı Kızılay ekiplerinin sürprizi ile kutlamaya dönüştü.

Ağrı Şeyh Edebali İlkokulu'nda okuma yazmayı öğrenen 1. Sınıf öğrencilerinin okuma bayramı Kızılay ekiplerinin sürprizi ile kutlamaya dönüştü.

Ağrı’da 1 yıl süren eğitimin ardından okuma ve yazmayı öğrenen minikler için okuma bayramı düzenlendi. Program sırasında okula gelen Kızılay Ağrı Şubesi ekipleri okul bahçesini biranda eğlence yerine çevirdi. Karşılarında palyaçoları gören çocuklar sevinçten çığlık atarken, öğrenciler birbirinden güzel oyunlar oynayarak bu güzel anın tadını çıkardılar. Kızılay gönüllüleri çocuklara pamuk şeker dağıtırken, öğrenciler uzun süre palyaçolarla birlikte oyunlar oynadılar.

Amaçlarının toplumun her kesimine ulaşarak hem eğlendirmek hem de öğretmek olduğuna vurgu yapan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, programın hedefine ulaştığını söyledi. Çocukların yüzündeki o gülümseme için çaba gösterdiklerine dikkat çeken Başkan Tatlı “Bugün çocuklarımızı mutlu ettiysek ne mutlu bize. Ekiplerimiz her gün yeni bir programda yer alıyorlar. Toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlarıma minnettarım” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri