Ağrı’da Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Ağrı'da etkili olan sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Eski Van Caddesi'nde yürüyen vatandaşlar, şemsiyeleriyle yağmurdan korunmaya çalışırken zorluk çekti.

Ağrı'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Cadde ve sokakların su birikintileriyle dolduğu kentte, trafikte de aksamalar yaşandı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar kapalı mekânlarda beklemeyi tercih ederken, şemsiyesi olanlar ise hızlı adımlarla caddelerden geçti. Eski Van Caddesi'nde yürüyen bazı vatandaşlar ise şemsiyeleriyle yağmurdan korunmaya çalışırken zorluk çekti.

Ağrı Valiliği, Perşembe günü kent genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Yapılan duyuruda, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulanarak:

“Kuvvetli yağış ile birlikte sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr, ağaç devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları önemle duyurulur” denildi.

Sağanak yağışın devam etmesiyle birlikte, ulaşımda da aksamalar yaşanabileceği belirtildi. Valilik, vatandaşların araç kullanırken dikkatli olmalarını, mümkünse zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını önerdi. Ayrıca, yağış sonrası oluşabilecek tehlikeler için önceden hazırlıklı olunması gerektiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri