Ağrı’da Saman ve Araçlar Brandayla Korunuyor

Ağrı’da kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte çiftçiler, saman balyalarını ve araçlarını korumak için branda almaya kullanmaya başladı.

Ağrı’da kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte çiftçiler, saman balyalarını ve araçlarını korumak için branda almaya kullanmaya başladı.

Açıkta kalan samanların ve araçların kış şartlarından etkilenmemesi için brandaya yönelen çiftçiler, metre fiyatı 30 TL olan brandaları yoğun şekilde satın alıyor. Branda satışlarıyla ilgilenen satıcı Ömer Aybay, brandanın hem ekonomik hem de pratik bir çözüm sunduğunu belirterek, çiftçilerden büyük talep gördüğünü söyledi. Aybay, “Çiftçiler brandaları samanlarını ve araçlarını korumak için tercih ediyorlar. Hem uygun fiyatı hem de kullanışlı olması nedeniyle branda satışlarında büyük bir artış var” dedi.

Aybay, kış aylarının zorlu geçmesi nedeniyle brandanın bölgedeki çiftçiler için önemli bir koruma aracı olduğunu vurgulayarak, “Ağrı genelinde çiftçiler, samanlarını ve araçlarını kış şartlarına karşı güvence altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Brandalar, soğuk hava ve kar yağışına karşı etkili bir koruma sağlayarak, çiftçilerin hem ürünlerini hem de ekipmanlarını zarar görmekten koruyor” diye konuştu.

Bölgedeki çiftçilerin kış öncesi hazırlıklarına hız verdiği bu dönemde, brandanın sağladığı koruma ve uygun fiyat avantajı sayesinde talebin artarak devam etmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri