Ağrı’daki Yurt Kantinlerine Sıkı Denetim

Ağrı Ticaret İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, kentte bulunan öğrenci yurtlarının kantinlerinde fiyat etiketi ve haksız fiyat artışı denetimi gerçekleştirdi.

Ağrı Ticaret İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, kentte bulunan öğrenci yurtlarının kantinlerinde fiyat etiketi ve haksız fiyat artışı denetimi gerçekleştirdi.

Ağrı Ticaret İl Müdürü Mustafa Yıldırım’ın da bizzat katıldığı denetimlerde, kantinlerde satışa sunulan ürünlerin fiyat etiketlerinin olup olmadığı dikkatle kontrol edildi. Denetimlerde yalnızca fiyat etiketleri kontrol edilmekle kalmadı, aynı zamanda Haksız Fiyat Artışı denetimi de yapıldı. Ekipler, kantinlerde satılan ürünlerin alış faturaları ve satış fiyatlarını karşılaştırarak, fahiş fiyat artışı olup olmadığını inceledi. Denetimlerin, öğrencilerin ekonomik koşullardan olumsuz etkilenmemesi adına büyük önem taşıdığı belirtildi.

Denetimler sonrası değerlendirmelerde bulunan Ağrı Ticaret İl Müdürü Mustafa Yıldırım “Öğrencilerimizin, yurtlarda adil fiyatlarla hizmet almasını sağlamak bizim önceliğimizdir. Fahiş fiyat uygulamalarına asla müsamaha göstermeyeceğiz. Denetimlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Yurt kantinlerine yapılan bu sıkı denetimler, hem öğrenciler hem de aileler tarafından memnuniyetle karşılandı. Fiyat artışlarına karşı yapılan kontrollerin sürekli olmasını isteyen öğrenciler ise “Öğrenci yurtlarının kantinlerinde yapılan bu denetimler, hem bize yönelik haksız uygulamaların önlenmesi hem de adil ticaretin sağlanması açısından büyük bir önem taşıyor. Denetimler, bizim daha uygun fiyatlarla temel ihtiyaçlarımızın karşılamasını hedeflerken, işletmelere de fiyatlandırma konusunda önemli hatırlatmalar yapılıyor” dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri