Ağrılı Ebubekir Demir’den Özel Kür

Ağrılı Ebubekir Demir, çocuk sahibi olmak isteyenler için geliştirdiği özel karışım kürü ile dikkat çekiyor.

Ağrılı Ebubekir Demir, çocuk sahibi olmak isteyenler için geliştirdiği özel karışım kürü ile dikkat çekiyor. 50 yıldır bu alanda faaliyet gösteren Demir, sperm çoğaltıcı ve metabolizmayı düzenleyici özellikleriyle bilinen bu kürün, kullanıcılar arasında büyük bir ilgi gördüğünü ifade etti.

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Ebubekir Demir, hazırladığı özel karışımın sindirim sistemi ve bağırsakları düzenlemenin yanı sıra, canlı hücreleri artırma, vücudu toksinlerden arındırma ve genel vücut direncini en üst seviyeye çıkarma gibi birçok fayda sağladığını söyledi. Kendi alanında yılların deneyimiyle hazırladığı bu kürün sadece Ağrı'da değil, il dışı ve yurtdışına kadar gönderdiğini ifade eden Demir, kullanıcılarından birçok kişinin çocuk sahibi olduğu kaydetti. Özellikle 8 kişinin doğan erkek bebeklerine “Ebubekir” ismini vermeyi tercih ettiğini de söyleyen Demir, “Yıllardır bu işi yapıyorum ve insanların mutluluğuna tanıklık etmek benim için en büyük ödül. Her bir bebeğin doğuşu, benim için ayrı bir sevinç kaynağıdır” dedi.

Ebubekir Demir, toplumda çocuk sahibi olma konusunda yaşanan sıkıntılara çözüm sunmak için çalışmalarına devam edeceğini belirterek, "Bu kürü daha fazla insana ulaştırarak, onlara umut olmaya ve hayatlarına dokunmaya devam edeceğim. Özel karışım kürü, birçok insanın çocuk özlemini dindirmeye yardımcı oluyor” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri