Aile destek ödemelerine zam yapıldı mı? Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Ağustos 2024'te yapılacak aile destek ödemeleri merakla bekleniyor.

İki yıl önce sosyal devlet anlayışı çerçevesi ihtiyaç sahibi ailelere yönelik aralıklardan bu destek ödemeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla 2024 yılı sonuna kadar uzatıldı. Bu gelişmenin ardından birçok kişi aile destek ödemelerine zam yapılıp yapılmadığını sorgulamaya başladı.

Aile Destek Programı Uzatıldı: Zam Var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğlu Kabine Toplantısı sonrasında yaptıklarını belirterek, Aile Destek Programı'nın 2024 yılı sonuna kadar devam edeceğini belirtti. Erdoğan, “Sosyal devlet ilkemiz doğrultusunda, 2 yıldır gösterdiğimiz destek programımızı 2024 yılına kadar sürdüreceğiz” dedi. Bu açıklamanın ardından mühürler, ağustos ayı ödemelerine çevrildi. Programdan yararlanan vatandaş, ödemelerde herhangi bir zaman olup olmamasını sağlamaya çalışıyor.

Ağustos 2024 Aile Destek Ödemesi Detayları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ntv.com.tr'ye yaptığı açıklamada ağustos ayı ödemelerine ilişkin bilgi verdi. Bakan Göktaş, “Türkiye Aile Desteği Programımızın uzatılmasının ardından, ilk ödemeleri 9 Ağustos'tan itibaren vatandaşlarımızın hesaplarına yatıracağız” dedi. Buna göre ağustos ayı aile destek ödemeleri 9 Ağustos 2024 Cuma günü hesaplara aktarılacak. Ancak ödemelerde herhangi bir zaman olup olmadığı hakkında net bir bilgi henüz paylaşılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri