AK Parti Patnos İlçe Başkanlığı'nda Delege Seçimi Yapıldı

AK Parti Patnos İlçe Olağan Kongresi kapsamında gerçekleştirilen delege seçiminde oylar kullanıldı.

AK Parti Patnos İlçe Olağan Kongresi kapsamında gerçekleştirilen delege seçiminde oylar kullanıldı.

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Patnos İlçe Başkanı Çetin Taşdemir, bu sürecin partileri ve tüm Patnos halkı için hayırlı olmasını diledi. Güçlü bir gelecek inşa etmek için birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini vurgulayan Taşdemir, AK Parti teşkilatının her zamankinden daha güçlü olduğunu kaydetti. Taşdemir, “Bu seçimin partimize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde, güçlü yarınlara doğru emin adımlarla ilerlemeyi temenni ediyorum” dedi.

Taşdemir, ilçe halkının desteğinin önemine dikkat çekerek, seçimlerin bir demokratik bayram havasında geçtiğini ifade etti. Delege seçimlerinin AK Parti'nin Patnos’ta güçlü bir teşkilat yapısıyla halkla daha da yakınlaşacağının bir göstergesi olarak değerlendirilen Taşdemir, AK Parti'nin Patnos’taki çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ve halkın refahı için tüm gayretleriyle çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Patnos İlçe Başkanlığı, bu süreçle birlikte hem teşkilat yapısını güçlendirmeyi hem de Patnos’un ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vermeyi amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri