Başkan Yıldız’dan ilk açıklama geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı İl Başkanı olarak atanan İlhami Yıldız, yeni görevini Salı günü yapılacak olan devir teslim töreni ile alarak görevine başlayacağını duyurdu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı İl Başkanı olarak atanan İlhami Yıldız, yeni görevini Salı günü yapılacak olan devir teslim töreni ile alarak görevine başlayacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla AK Parti Ağrı İl Başkanlığı görevine getirilen Diş Hekimi İlhami Yıldız, Salı günü Ak Parti Ağrı İl Başkanlığından düzenlenecek tören ile görevi önceki il başkanı Orhan Güngör’den devralacak. Saat 17:00’de düzenlenecek olan törende tüm teşkilatlar hazır olacak.

Karaköse Haber’e Açıklamalarda bulunan Başkan İlhami Yıldız, Ağrı’ya güzel hizmetlerin getirilmesi noktasında elinden geleni yapacağını söyledi. Siyasete ilk defa girdiği için heyecanlı olduğunu ifade eden Başkan Yıldız “Tüm teşkilatlarımız ile tanışarak kısa sürede ekibimizi belirleyerek çalışmaya başlayacağız. İnşallah Ağrı’ya daha fazla hizmetin gelmesi noktasında kuracağımız ekibimiz ile birlikte mesai harcayacağız. Göreve atanmam nedeni ile birkaç günü çok yoğun geçirdim. Güzel temennilerde bulunan ve başarımız için dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Allah bizi halkımıza karşı mahcup etmesin. Herkesin o güzel dualarıyla bu şehri birlikte güzelleştireceğiz. İktidarımızın nimetlerinden daha fazla pay alabilmek için sesimizi yükselteceğiz” dedi.

Şimdi Kenetlenme Zamanı

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar emeği olan herkese minnettar olduğunu dile getiren Başkan Yıldız “Bu bir bayrak değişimi ve şimdi görev sırası bize geldi. Yıllardır Ağrı halkına hizmet etmeye çalışıyorum şimdi bunu siyasette yapacağım. Tüm teşkilatlarımızdan destek bekliyorum. El birliği ile partimizi güçlendireceğiz ve sorunların çözümü için çaba harcayacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bir sonraki seçimlerde başarılı olmak için artık yola revan oluyoruz. Herkesin desteği ve duasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ağrı Haberleri