Doğubayazıt İlçe Şube Müdürü Murat Polat'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğü görevine yeni atanan Murat Polat'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğü görevine yeni atanan Murat Polat'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Arvas, İlçe Özel İdare Müdürü Abdülkerim Arvas ve İlçe Kızılay Başkanı Kemal Şahin, Doğubayazıt İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğü görevine yeni atanan Murat Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ardından Doğubayazıt Mil Diyanet- Sen Yönetimi İlçe Başkanı Orhan Tekdemir, Başkan Yardımcıları Metin Kılıç, Abdullah Kubal, Merkez Beyazıt Camii İmamı Mehmet Nurullah Topçi, Ahmed-İ Hani Camii İmam Hatibi Mehmet Emin İçten, Hacı Medet Kılıç, Camii İmam Hatibi Ali Özdemir, Şube Müdürünü Ziyaret Ettiler

Murat Polat’a yeni görevinde başarılar dileyen ilçenin önemli kurumlarının başındaki isimler, Polat’ın ilçedeki eğitim hizmetleri konularındaki sorumluluklarını başarılı bir şekilde yerine getireceğine olan inançlarını dile getirdiler. Yapılan görüşmede, ilçenin genel durumu ve geleceğe yönelik projeler üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan İlçe Şube Müdürü Murat Polat, bu nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti. Polat, ziyaretin kendisi için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirterek, "Beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. İlçemiz için el birliğiyle en iyi hizmeti sunmak için gayret göstereceğiz" dedi.

Yeni atanan Murat Polat’ın aynı zamanda Müftü Vekilliği görevini de yürüteceği açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri