Doğubayazıt’ta sel ve su taşkınlarına karşı önlem alındı

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde her yıl yaşanan sel ve su taşkınlarına karşın Doğubayazıt Belediyesi önlemler almaya devam ediyor.

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde her yıl yaşanan sel ve su taşkınlarına karşın Doğubayazıt Belediyesi önlemler almaya devam ediyor.

İlçede her ilkbahar gelişinde yaşanan sel taşkınlarının yeniden yaşanmaması için harekete geçen Doğubayazıt Belediyesi ekipleri, ilçedeki riskli noktalarda çalışma başlattı. Debileri yükselen dereleri düzenli olarak temizleyen belediye ekipleri alt yapı çalışmalarına ağırlık vererek bu zamana kadar ilçede bir felaket yaşanmaması için yoğun gayret gösterdi.

Doğubayazıt’ta doğal bir afetin yaşanmaması için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirten Doğubayazıt Belediye Başkanı Kenan Alkan ve Eş Başkan Aygül Aşan, bu anlamda tüm ekibinin özveri ile çalıştığına dikkat çekti. Doğubayazıt’ta alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Kenan Alkan “Göreve geldikten sonra ilk işimiz yeni bir sel ve su taşkını yaşanmaması yönünde oldu. Zamanımız çok azdı ve çok şükür başarılı bir şekilde riskli dönemi atlattık. Bu konuda geceli, gündüzlü çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri