Doğubayazıt’ta Yaz Okulu hazırlıkları

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde yaklaşan karne töreni öncesinde öğrenciler için Yaz Kursları açılması için start verildi.

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde yaklaşan karne töreni öncesinde öğrenciler için Yaz Kursları açılması için start verildi.

Doğubayazıt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, yaklaşan yaz tatilini Doğubayazıt'ta sosyal ve sportif kurslarla değerlendirmek isteyen 7–29 yaş grubu gençler için ücretsiz yaz spor okulu açılacağı duyuruldu.

Karaköse Haber’e özel açıklamalarda bulunan Doğubayazıt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sevim Konyar, yaz ayı için hazırlıkların yapılarak tamamlandığını söyledi. Açılacak kurslar ile ilgili kayıt çalışmalarının başladığını belirten Konyar “Türkiye’nin dört bir tarafında, 2024-2025 yılı eğitim-öğretim döneminin sona ermesi ve okulların kapanmasıyla birlikte Yaz Spor Okulları kapılarını açacak. Her yıl olduğu gibi bu yaz döneminde de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, çocukların yaz dönemini spor yaparak değerlendirmeleri adına çalışmalar başladı. Gençlerin spordan sanata her alanda belirtilen kurslara etkin ve verimli katılmaya davet ediyoruz. Gençler bizim geleceğimiz bu sebeple her alanda kapılarımız açık " dedi.

Bu sene,

-Voleybol

-Futbol

-Basketbol

-Tenis

-Yüzme

-Atletizm

-Hentbol

-Step- Aerobik

-Plates

-Kick Boks

-Cimnastik

-Güreş

-Tekvando vb.

spor branşta yaz okullarında kurslar verilecek. Bunun yanı sıra Gençlik Merkezinde, yaz dönemi boyunca

-Kur'an-ı Kerim

-Gitar

-Piyano

-Resim

-Gravür

-İşaret Dili

-Etkili İletişim ve Diksiyon -Bilgisayar

-İngilizce

-Akıl ve Zeka Oyunları gibi sosyal branşta ücretsiz kurslar gençleri bekliyor. Doğubayazıt Gençlik ve spor İlçe Müdürlüğü tarafında açılan Yaz Spor Okulları İlçe Müdürlüğü Antrenörleri ve Eğitmenleri tarafından kayıtlar alınmaya başladı” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ağrı Haberleri