Ege Ağrı Kültür Federasyonu’ndan sitemize ziyaret

Ege Ağrı Kültür Federasyonu Başkanı Erdal Alaca, internet haber sitemizi ziyaret ederek federasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ege Ağrı Kültür Federasyonu Başkanı Erdal Alaca, internet haber sitemizi ziyaret ederek federasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Karaköse Haber Merkezine gelerek burada Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve sitemiz İmtiyaz sahibi Ahmet Genç ile görüşen Başkan Erdal Alaca, Federasyon çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.

Ağrılılar olarak İzmir’de sayısal olarak çok güçlü olduklarını belirten Başkan Erdal Alaca, bu nedenle kültür ve geleneklerin unutulmaması için mücadele ettiklerini söyledi. Birlik ve beraberlik içerisinde taziye ve düğünler başta olmak üzere iyi ve kötü günlerinde tüm Ağrılıların yanında olmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Alaca “Ege bölgesinde ki tüm hemşeri dernekleri ile irtibat halindeyiz. Ağrılıların kendi kültürlerini unutmaması ve geleneklerinin sürmesi açısında faaliyetler yapmaya çalışıyoruz. Yine birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi adına faaliyetlerimiz var. Güzel bir ekibimiz var ve orada Ağrılıları en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri