Eleşkirt'te Yürüyüş Yolu Projesi Çalışmaları Devam Ediyor

Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi İstiklal Mahallesi'nde hayata geçirilen Yürüyüş Yolu projesi kapsamında kaldırım çalışmaları hızla sürüyor.

Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi İstiklal Mahallesi'nde hayata geçirilen Yürüyüş Yolu projesi kapsamında kaldırım çalışmaları hızla sürüyor. Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, projede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılan işlerin kalitesi ve sürdürülebilirliği hakkında bilgi aldı.

Eleşkirt İlçesi'nde devam eden projeler arasında alan Yürüyüş Yolu Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Ramazan Yakut, yürüyüş yolu projesinin, ilçedeki sosyal yaşamı canlandırmayı ve vatandaşların güvenli bir şekilde yürüyüş yapmalarını sağlamayı hedeflediğini belirtti. Uzun ömürlü kaldırım çalışmalarıyla birlikte, alanın estetik bir görünüme kavuşacağını vurguladı.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Eleşkirt'in daha yaşanabilir bir kent haline geleceğine inandığını ifade eden Yakut, vatandaşların yaşam standartlarını artırmak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri