Elraenn ve Limon Tayfa Kick Canlı Yayını İzle 2024

Elraenn Kick üzerinde yayın açacak! Elraenn ve Limon Tayfa’nın yeni platformu Kick

Elraenn ve Limon Tayfa: Yeni Platformları Kick ile Yayında ##Elraenn Kick Üzerinde Yayın Açıyor!

Elraenn ve Limon Tayfa'nın yeni platformu Kick oldu. Sevilen içerik üreticisi Tuğkan “Elraenn” Gönültaş, 12 Mart Salı günü akşamı Twitch kanalı üzerinden yaptığı yayında Kick platformunda yayın açacağını duyurdu. Bu haber, geçtiğimiz haftalarda Kick'e geçiş yapan yayıncılarla ve sonrasında yaşanan erişim engellemesiyle gündeme gelmişti.

Gönültaş, bu kararı duyururken "Bir çoğunu tahmin ediyor. Şaka bir yana arkadaşlar ben Kick’de de yayın yapmaya başlıyorum." ifadeleriyle duyurdu ve şunları ekledi:

“Bunun iki ay önce konuşmasını yaptığımız zaman tek bir muhabbet dönmüştü. Tek bir şeye odaklanacağım. Abone Streak’leri yani şu anda bana abone olan 55 bin kişinin ahını almamak adına bir açıklama yapmak istiyorum. Arkadaşlar bu platform değişikliği muhabbetinde genel analizim şu şekilde oluyor. Sanki burası silinip gidecekmiş gibi veya bir daha sanki buraya hiç dönülmeyecekmiş gibi algılanıyor. Öyle bir vaadim veya öyle bir tepkim yok. Çok açık ve net bir şekilde, bütün içtenliğimle anlatıyorum düşüncelerimi.”

Elraenn Kick Yayınları Cuma Günü Başlıyor Gönültaş, izleyicilerini merakla beklediği Kick yayınlarının ne zaman başlayacağına da değinerek, “Hatta ilk yayınım cuma günü. Orada da böyle hoş bir karşılama olabilsin diye güzel bir içerik ayarladık. Bizim pasta yayınının ikincisini orada yapacağız.” şeklinde konuştu.

Limon Tayfa da Kick’e Geçiş Yaptı Elraenn'in yanı sıra Limon Tayfa ekibi de Kick'e geçiş yapacak. Gönültaş, Limon Tayfa ekibinin bu kararı aldığını belirterek, "Onlar da bu işe okey, onlar da hevesli." ifadelerini kullandı.

Bu kararlar hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.

(HABER MERKEZİ)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri