Gelinim Mutfakta 19 Mart Puan Durumu ve Birincisi

Heyecanla beklenen sonuçları öğrenmek için bizi takip edin ve günün puan durumu hakkında detaylı bilgi edinin! İşte detaylar haberimizde

Yeşim Çeyrek Altını Kazandı!

Geçtiğimiz bölümde, Yeşim beklenmedik bir hamle yaparak 18 Mart 2024'te çeyrek altını kazanan gelin oldu. Tuğba ise son anda aldığı beş puanla az bir farkla çeyrek altını kaçırdı.

19 Mart Puan Durumu Merak Konusu

19 Mart Salı günü yayınlanan bölümde ise puan durumu büyük bir merak konusu. Yeşim'in birincilik koltuğunu korumak için elinden geleni yapacağı ve Tuğba'nın da onu yakalamak için mücadele edeceği tahmin ediliyor.

Bilezik Yarışı Kızışıyor

Kaynanaların verdikleri puanlar, gelinlerin bilezikleri kazanma şansını da etkileyecek. Tuğba uzun süredir bilezikleri alırken, Yeşim ise altın listesindeki konumunu korumaya çalışıyor.

Yeşim Birinci Sıraya Yükselmek İstiyor

Geçtiğimiz hafta istediğini başaran Yeşim, bu hafta da birinci sıraya yükselerek eski yerine dönmek istiyor. Bunun için 19 Mart Salı günü yayınlanan bölümde de günün birincisi olmayı hedefliyor.

Tuğba'nın Duygusal Durumu Dikkat Çekti

Aleyna'nın kaynanası Gönül'ün saçlarını boyadığını gören Tuğba, "Sen niye beni kışkırtmak için başka gelinlerle takılıyorsun?" diyerek sitem etti. Bu sözlerle Tuğba'nın duygusal durumu da dikkat çekti.

Damla ve Aleyna Hedeflerini Belirledi

Hafta başında yarışmaya katılan Damla, elinin lezzetini kanıtlamak ve bilezikleri almak isterken, Aleyna ise tecrübesini konuşturarak en yüksek puanı almayı hedefliyor. 19 Mart puanlaması, heyecan dolu bir rekabete sahne olacak.

Puan Durumu Henüz Belli Değil

19 Mart Salı günü yayınlanan bölümün puan durumu henüz belli değil. Puanlar belli olduğunda bu makale güncellenecektir.

Gelinim Mutfakta'yı takipte kalın!

Heyecan dolu bir mücadeleye tanık olmak için Gelinim Mutfakta'yı takipte kalın. Kimin birinci olacağını ve bilezikleri kimin kazanacağını öğrenmek için bizi takip edin!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri