Hamur Kaymakamı vatandaşla helalleşti

Son çıkan Kaymakamlar Kararnamesi ile Ankara Bala Kaymakamlığına atanan Ağrı’nın Hamur İlçe Kaymakamı Ali Yıldırım, ilçe halkını ziyaret ederek helallik istedi.

Son çıkan Kaymakamlar Kararnamesi ile Ankara Bala Kaymakamlığına atanan Ağrı’nın Hamur İlçe Kaymakamı Ali Yıldırım, ilçe halkını ziyaret ederek helallik istedi.

Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan ile birlikte Hamur İlçesi’nde ki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Kaymakam Ali Yıldırım, hem helallik istedi hem de veda etti. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Kaymakam Yıldırım “Hamur’da çok şükür hiçbir sorun yaşamadan güzel anılarla ayrılıyorum. Hamur’un bende hep ayrı bir yeri olacak. Yolu düşen tüm Hamurluların Bala’da bir evi var. Hepinizi çok seviyorum” diyerek vedalaştı.

Kaymakam Yıldırım’a hizmetlerinde dolayı teşekkür eden vatandaşlar, sarılarak vedalaştılar.

Hizmet Odaklı Kaymakamdı

Hamur’a hizmetleri olan Kaymakam Ali Yıldırım’ı fahri Hamurlu olarak gördüklerini belirten Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan ise Karaköse Habere şu ifadelerini kullandı. “Sayın Kaymakamımızla kısa ama çok anlamlı bir süreç geçirdik. Kendisinin hiç kimseye ayrımcılık yapmadığını tamamen hizmet odaklı düşündüğünü gördük. Bu nedenle ilçemiz iyi bir kaymakama veda ediyor. Kendisini unutmayacağız, hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri