Hayırsever İşadamından Engelli Çocuğa Akülü Tekerlekli Sandalye

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Sarıgül Mahallesi’nde yaşayan engelli çocuğun hayatını kolaylaştıracak anlamlı bir bağış, hayırsever işadamı Abdullah Karakurt tarafından yapıldı.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Sarıgül Mahallesi’nde yaşayan engelli çocuğun hayatını kolaylaştıracak anlamlı bir bağış, hayırsever işadamı Abdullah Karakurt tarafından yapıldı.

Hayırsever işadamı Abdullah Karakurt tarafından gönderilen akülü tekerlekli sandalye, Sarıgül Mahallesi Muhtarı Ramazan Karaman’ın öncülüğünde ihtiyaç sahibi çocuğa teslim edildi. Yardımseverliğiyle tanınan Karakurt’un bu katkısı, aileyi mutlu etti. Sarıgül Mahallesi Muhtarı Ramazan Karaman, Abdullah Karakurt’un bu anlamlı desteği sayesinde engelli çocuğa ulaştırılan tekerlekli sandalyeyi teslim ederek, “Mahallemizde böyle yardımlara vesile olabilmek bizleri çok sevindiriyor. Abdullah Bey’in bu güzel bağışı, çocuğumuzun hayatını büyük ölçüde kolaylaştıracak” dedi.

Muhtar Karaman, yardımlaşma ve dayanışmanın toplumun en önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, hayırsevere teşekkür etti. Doğubayazıt’ta bu tür yardımların, sosyal dayanışmanın en güzel örnekleri arasında yer aldığını belirten Muhtar Karaman, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıran bu tür yardımların devam etmesi temennisinde bulundu.

Akülü tekerlekli sandalyeyi teslim alan çocuğun ailesi ise, bu yardım sayesinde günlük hayatlarının kolaylaşacağını belirtti. Aile, “Allah Abdullah Karakurt’tan razı olsun. Çocuğumuzun yaşam kalitesini artıracak bu destek bizler için çok değerli. Ramazan Muhtarımızın da katkılarıyla büyük bir mutluluk yaşadık” ifadelerini kullandılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri