Kadın Muhtarın Köyündeki kadınlara Ordu'dan kıyafet yağdı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Dalbahçe Köyü Muhtarı Meryem Önkür'ün sosyal medyada paylaştığı çalışmalar üzerine Ordu'da ikamet eden Patnoslu Cezmi Ağlamaz tarafından köydeki kadınlara anlamlı bir yardım geldi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Dalbahçe Köyü Muhtarı Meryem Önkür'ün sosyal medyada paylaştığı çalışmalar üzerine Ordu'da ikamet eden Patnoslu Cezmi Ağlamaz tarafından köydeki kadınlara anlamlı bir yardım geldi.

İkinci dönem muhtar seçilen ve halkın sevgisini kazanan Dalbahçe Köyü Muhtarı Meryem Önkür, yaptığı çalışmalar ve kadınlara yönelik destek projeleriyle sosyal medyada büyük takdir topluyor. Önkür'ün paylaşımları, kadınların yaşamlarını iyileştirmeye yönelik birçok faaliyeti ve köydeki dayanışmayı da gözler önüne seriyor. Bu paylaşımlar, sadece ilçedeki halkın değil, farklı şehirlerde yaşayan kişilerin de dikkatini çekti.

Ordu'da yaşayan ve aslen Patnoslu olan Cezmi Ağlamaz, Meryem Önkür'ün çalışmalarını sosyal medya üzerinden takip ederek Dalbahçe köyüne destek olma kararı aldı. Ağlamaz, kendi giyim mağazasındaki sıfır eşyaları toplayarak Dalbahçe köyüne getirerek kadınlara hediye etti. Bu anlamlı yardım, köyde büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Yaptığı yardımla büyük bir takdir toplayan Cezmi Ağlamaz, "Meryem hanımın çalışmaları beni çok etkiledi. Kadınlarımızın her zaman desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle elimden geleni yaparak onların yanında olmak istedim" dedi.

Dalbahçe Köyü Muhtarı Meryem Önkür ise Cezmi Ağlamaz’a teşekkür ederek, “Cezmi beyin bu anlamlı yardımı bizler için çok değerli. Kadınlarımızın yüzünü güldürdü. Sosyal medyanın böylesine güzel bir dayanışmaya vesile olmasından dolayı çok mutluyum. Kendisine tüm köy halkı adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Meryem Önkür, kadınlara yönelik çalışmalarını sürdüreceğini ve bu tür yardımlaşma örneklerinin artmasını umut ettiğini söyledi. Önkür, "Kadınlarımızın güçlenmesi ve daha iyi şartlarda yaşamaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Cezmi bey gibi duyarlı insanların desteği bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ağrı Haberleri