Kilerci'den Taşlıçay ve Diyadin'de ziyaretler

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla atanan yeni Taşlıçay ve Diyadin ilçe başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla atanan yeni Taşlıçay ve Diyadin ilçe başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Kilerci, Taşlıçay İlçe Başkanlığı görevine atanan Ümit Deniz’i ziyaret ederek, AK Parti kadrolarının desteğini vurguladı. Kilerci, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ümit Deniz kardeşimiz Taşlıçay İlçe Başkanımız olarak görevlendirilmiştir. Kendisine başarılar diliyor, görevi devreden Alican Çapar’a gösterdiği özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum. Her şey Serhat şehrimiz Ağrı için” dedi.

Ziyarette, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet edip hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunan Kilerci, daha sonra Diyadin İlçe Başkanlığı’na atanan Naci Kaya’ya da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Yeni başkana başarılar dileyen Kilerci, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Naci Kaya kardeşimiz Diyadin İlçe Başkanımız olarak atanmıştır. AK Parti kadroları olarak kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Görevi devreden Orhan Özden Başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ruken Kilerci, hem Taşlıçay hem de Diyadin ilçelerinde yaptığı ziyaretlerle, AK Parti teşkilatının Ağrı’da halkla iç içe çalışmaya devam edeceğini belirtti. İlçe başkanlarına duyulan güveni dile getirirken, şehrin kalkınması için el birliğiyle çalışacaklarını vurgulayan Kilerci, “Her adımımız Ağrı’nın kalkınması, esnafımızın güçlenmesi ve halkımızın refahı içindir” diyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri