Kış gelmeden gönülleri ısıttılar

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’ne bağlı Ayrancı Köyü’nü ziyaret eden Kızılay gönüllüleri, kış öncesi dağıttıkları kıyafetlerle öğrencileri oldukça mutlu ettiler.

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’ne bağlı Ayrancı Köyü’nü ziyaret eden Kızılay gönüllüleri, kış öncesi dağıttıkları kıyafetlerle öğrencileri oldukça mutlu ettiler.

Kış mevsiminin en sert geçtiği illerin başında gelen Ağrı’da Kızılay gönüllüleri gönülleri ısıtmaya devam ediyor. Kış gelmeden çalışmalarını yoğunlaştıran gönüllüler köyleri gezerek ihtiyaç sahibi öğrencileri giydirmeyi sürdürüyorlar. Son olarak Doğubayazıt İlçesi’ne bağlı Ayrancı Köyü’nü ziyaret eden gönüllüler burada öğrencileri hem eğlendirdi hem de sevindirdi. Birbirinden güzel oyunlarla öğrencileri mutlu eden Kızılay Gönüllüleri ayrılmadan önce öğrencileri giydirerek sevinçlerine ortak oldular.

Ağrı’da kış aylarının çok zor geçtiğine vurgu yapan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, bu bilinçle çalışmalara devam ettiklerini söyledi. İhtiyaç sahibi öğrencilere kışlık elbiseler dağıttıklarını ifade eden Başkan Tatlı “Havalar giderek soğuyor ve bizlerde çocuklarımızın daha fazla üşümemesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Gönüllülerimiz büyük bir özveri ile her yere yetişmeye çalışıyorlar. Çocukların mutluluğu tüm yorgunluğumuzu alıyor. Onların üşümemesi için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri