Kızılay Ağrı, kız çocuklarının kalbine dokundu

Türk Kızılay Ağrı Şubesi Kadın Kolları gönüllüleri, "11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü" kapsamında, köy okullarındaki kız çocuklarına unutulmayacak bir gün yaşattı.

Ağrı Aile Destek Merkezi'nden kuaförlerle birlikte merkeze bağlı Gümüşyazı köyüne giden gönüllüler, daha önce hiç kuaföre gitmemiş kız çocuklarına sürpriz yaptı. Kız çocuklarının saçları kesildi, oyunlar oynandı ve çeşitli etkinliklerle dolu dolu bir gün geçirildi.

Hayatında ilk kez saçlarının bir kuaför tarafından kesildiğini söyleyen Esmanur Taştan, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: "Bugün çok eğlendik, saçlarımızı kuafördeymişiz gibi kestiler. Ben daha önce hiç kuaföre gitmemiştim, ilk kez saçlarımı kestirdim. Ayrıca oyunlar oynayıp eğlendik."

Aile Destek Merkezi Koordinatörü ve aynı zamanda Kızılay gönüllüsü olan Neslihan Taşdemir Yerlikaya, etkinlikle ilgili olarak, "Bugün 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü. Gönüllüler olarak Ağrı'nın Gümüşyazı köyündeki 14 kız çocuğumuzla bir araya geldik. Kızlarımızın saçlarını kestik, oyunlar oynadık ve onlarla güzel vakit geçirdik. Biz Kızılay olarak, kız çocukları, kadınlar, tüm çocuklar ve insanlık için daha güzel bir dünya için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ağrı Haberleri