Kızılay gönüllülerinden vatandaşlara ve çocuklara ikram

Kızılay Ağrı Şubesi Ağrı Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlik sonrası vatandaşlara ve çocuklara ikramlıklarda bulundular.

Kızılay Ağrı Şubesi Ağrı Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlik sonrası vatandaşlara ve çocuklara ikramlıklarda bulundular.

Her gün Ağrı’da değişik etkinliklere imza atan Kızılay Ağrı Şubesi Gönüllüleri yaptıkları etkinliklerle gönül kazanmaya devam ediyorlar. Son olarak düzenlenen program sonrası Ağrı Millet Bahçesi’nde çocukları sevindiren gönüllüler, kurulan standa gelen vatandaşlara karışık çerez ve su ikramında bulundular.

Ağrı’da ki tüm etkinliklerde yer almaya çalıştıklarını belirten Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, amaçlarının halkın ihtiyacı olacak her yerde olmak olduğunu söyledi. Kızılay Gönüllülerinin Ağrı’nın her köşesinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Tatlı “Halkımızın olduğu her yerde bizlerde olmaya çalışıyoruz. Okullarımızda çocuklarımızla birlikte oluyoruz. Her gün 3 bin 500 aileye sıcak yemek ikram ediyoruz. Her zaman halkımızla iç, içeyiz ve bu doğrultuda çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri