Kolibri Ağrı Spor, Zonguldak Deplasmanına Hazırlanıyor

Kolibri Ağrı Spor, ligin 3. haftasında Zonguldak Kömür Spor ile deplasmanda oynayacağı kritik maç için hazırlıklarını sürdürüyor.

Kolibri Ağrı Spor, ligin 3. haftasında Zonguldak Kömür Spor ile deplasmanda oynayacağı kritik maç için hazırlıklarını sürdürüyor.

Pazar günü yaşanacak olan mücadele, iki takım için büyük önem taşıyor. Antrenmanlarını yoğun bir tempoda sürdüren Kolibri Ağrı Spor, Zonguldak deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Ağrı Spor teknik heyeti, yapılan taktiksel çalışmalarla takımın güçlendiğini ve özellikle savunma ve hücum hattında uyum yakalandığını belirttiler. Oyuncuların motivasyonunun yüksek, takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmadığını da ifade eden yetkililer, "Zorlu bir deplasman maçı olacak, ancak takım olarak buna hazırız" dediler.

Kolibri Ağrı Spor taraftarları da, takımın bu kritik maçta galip gelmesi için büyük bir heyecanla beklediklerini söyleyerek, “Zonguldak Kömür Spor'a karşı takımın yanında olmayı sürdüreceğiz. 3. Lig 4. Grupta mücadele eden takımımızın bu hafta oynayacağı Zonguldak Kömür Spor maçından galip gelmesini umut ediyoruz” diye konuştular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri