KPSS Ön lisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans oturumu, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirildi.

Adaylar, 120 sorudan oluşan genel yetenek ve genel kültür testlerini 130 dakika içinde yanıtladı. Şimdi, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, KPSS Ön Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS Ön Lisans Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

ÖSYM, 2024 KPSS Ön Lisans oturumu sonuçlarının 20 Eylül'de açıklanacağını duyurdu. Bu tarih, sınava giren memur adaylarının gündeminde yer alıyor.

Cevap Anahtarları Erişime Açıldı

ÖSYM, sınavın ardından temel soru kitapçığı ve cevap anahtarını adayların erişimine açtı. 2024-KPSS Ön Lisans oturumuna ait temel soru kitapçığının ve cevap anahtarının yüzde 10'u, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. Sınava katılan adaylar, sınav sorularının tamamına 11 Eylül saat 23.59'a kadar ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (https://ais.osym.gov.tr) üzerinden ulaşabilecekler.

Bu süreçte adaylar, sonuçların açıklanmasını sabırsızlıkla beklerken, sınav sorularını inceleyerek performanslarını değerlendirme fırsatı buluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri