"Merkezim Her Yerde" Projesiyle Çocukların Gönlüne Dokunuyorlar

Ağrı’nın Taşlıçay Gençlik Merkezi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçirdiği “Merkezim Her Yerde” faaliyetini bu kez Çöğürlü İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleştirdi.

Ağrı’nın Taşlıçay Gençlik Merkezi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçirdiği “Merkezim Her Yerde” faaliyetini bu kez Çöğürlü İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleştirdi.


Ziyaret sırasında Çöğürlü İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle çeşitli oyunlar oynayan gençlik merkezi çalışanları, çocukların enerjisini ve hayal gücünü geliştirecek etkinlikler düzenledi. Ziyaret sırasında çocuklara çeşitli hediyeler de takdim edildiğini ifade eden Taşlıçay Gençlik Merkezi yetkilileri, “Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek her şeye değer. Onlarla vakit geçirirken hem eğlendik hem de onların gelişimine katkı sağladık” dediler.

Gençlik merkezinin bu tür ziyaretlerle çocukları sosyal hayatın içine dahil etmeyi ve eğitim-öğretim süreçlerine destek olmayı amaçladığını belirten yetkililer, merkezin “Merkezim Her Yerde” projesi ile bu tip faaliyetleri sürdüreceklerini vurguladı. Yetkililer, “Çocuklarla eğlenceli vakit geçiren ekibimiz, “Dünyanın en büyük servetidir çocuklar” sloganıyla yola çıkarak, onların mutluluğunu ve gelişimini merkeze alan etkinlikler düzenledi. Gençlik merkezimiz, şehir merkezine uzak bölgelerde yaşayan çocuklara sosyal ve kültürel etkinlikler sunarak, onların hayatına değer katmayı hedefliyor. Taşlıçay Gençlik Merkezi olarak bu anlamlı ziyaretimiz, hem öğrencilere hem de öğretmenlere moral kaynağı oldu” diye konuştular.

Taşlıçay Gençlik Merkezi, Çöğürlü köyünde gerçekleştirdiği bu etkinlik ile çocukların hayatına renk kattı. “Çocuklar bizim geleceğimiz ve en büyük zenginliğimiz. Onlara verdiğimiz her değerin toplum olarak bize geri döneceğine inanıyoruz” diyen gençlik merkezi yetkilileri, çocukların gelişimini destekleyen bu tür projelerin artarak devam edeceğini söylediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri