Milletvekili Ruken Kilerci’den Esnaf Ziyareti

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, beraberindeki Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut ile birlikte Eleşkirt ilçesinde esnafı ziyaret etti.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, beraberindeki Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut ile birlikte Eleşkirt ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında ilçe halkıyla bir araya gelen Kilerci, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnafla sohbet eden Kilerci, Eleşkirt’in ekonomik gelişimi ve ilçedeki ticaretin durumu hakkında da bilgi aldı. Ziyaret sırasında Kilerci ve Yakut, esnafa yönelik teşvik ve destek programlarına a değinerek, hükümetin bölgeye yönelik projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Esnafın karşılaştığı sorunlar, pandemi sonrası toparlanma süreci ve yerel ekonominin canlandırılması için atılması gereken adımların konuşulduğu ziyaret büyük ilgi gördü.

Ziyaretinin ardından Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Kilerci, Eleşkirt’in ekonomik potansiyelini artırmak için hükümetin desteğini sürdüreceğini vurguladı. Kilerci, yerel yöneticilerle işbirliği içerisinde çalışarak, ilçenin daha iyi bir noktaya gelmesi için gereken her türlü çabayı göstereceklerini söyledi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut ise, yerel yönetim olarak esnafın taleplerine daha hızlı çözüm üretebilmek adına çalışmalar yürüttüklerini belirtti. İlçedeki altyapı ve hizmet projeleri hakkında da bilgiler veren Yakut, esnafın belediye ile olan ilişkilerinin güçlendirilmesi için daha fazla çaba göstereceklerini ifade etti.

Ziyaret esnasında vatandaşlar da, AK Parti’nin temsilcileriyle bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını belirtti. Milletvekili Kilerci’ye ilçe genelindeki bazı sorunları ileten vatandaşlar, çözüm önerileri konusunda destek beklediklerini dile getirdiler.

Kilerci, iletilen talepleri Ankara’daki ilgili mercilere taşıyacağını belirterek, halkın her zaman yanında olduklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri