Patnos Gençlik Merkezi'nde Kuran-ı Kerim Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Ağrı’nın Patnos ilçesinde faaliyet gösteren Patnos Gençlik Merkezi, Kuran-ı Kerim kursuna yoğun bir katılımın olduğu bir dönem geçiriyor.

Ağrı’nın Patnos ilçesinde faaliyet gösteren Patnos Gençlik Merkezi, Kuran-ı Kerim kursuna yoğun bir katılımın olduğu bir dönem geçiriyor.

Patnos Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Kuran-ı Kerim kursu, her yaştan katılımcıya hitap ediyor. Kursa katılan öğrenciler, Kuran-ı Kerim’i doğru okuma, tecvit kuralları ve anlamı üzerine eğitimler alıyor. Kurs öğretmenleri, katılımcıların gösterdiği ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, kursun manevi değerleri yaşatmada büyük bir rol oynadığını ifade ettiler.

Kursa katılmak isteyen vatandaşların kayıt yaptırmak için Gençlik Merkezi'ne başvurabileceğini dile getiren yetkililer, her yaş grubuna hitap eden bu kursun, temel dini bilgilerin öğrenilmesi ve manevi gelişime katkı sağladığını belirttiler. Yetkililer, “Kuran-ı Kerim kursu, gençlerin ve yetişkinlerin dini bilgilerini pekiştirmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca kurs sayesinde, katılımcılar manevi dünyalarını zenginleştirirken aynı zamanda toplumsal dayanışma ve birlik duygularını da pekiştiriyorlar. Kuran-ı Kerim öğrenmek her yaştan birey için değerlidir ve bu hizmeti geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz” dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri