Patnos sanayisi rahat nefes aldı

Ağrı’nın Patnos Ilçesi Sanayi Sitesi’nde yıllardır yapılmayan site içi yol sorunu yapılan çalışmalar sonucunda son buldu.

Ağrı’nın Patnos Ilçesi Sanayi Sitesi’nde yıllardır yapılmayan site içi yol sorunu yapılan çalışmalar sonucunda son buldu.

Patnos Ilçesi’nde yıllardır yapılmayan ve araçların gitmekte zorluk yaşadığı Sanayi Sitesi’nde başlatılan çalışmalar esnafın yüzünü güldürdü. Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın’ın bizzat takip ettiği çalışmalarda, yol probleminin çözümü için çalışmalara hız verildi.

Sanayi sitesi içerisinde bulunan tüm yolları kilitli parke taşları ile yeniden yaptıklarını belirten Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın “İlçemizde yıllardır ihmal edilen bölgelerden biri olan Sanayi Sitesindeki sorunları çözmek için çalışma başlattık. Temizlik ekiplerimizin yaptığı çalışmalar sonrasında yol sorununu çözmek için çalışmalara başladık. Esnafımızın duası ve desteği bizlere moral oldu. İnşallah tüm halkımızın yüzünü güldürene kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri