Patnos’a her köşe başına ağaç dikiliyor

Ağrı’nın Patnos İlçesi’nde yeşillendirme çalışmaları aralıksız sürüyor. İlçede tüm yollara ve caddelere ağaçlar dikiliyor.

Ağrı’nın Patnos İlçesi’nde yeşillendirme çalışmaları aralıksız sürüyor. İlçede tüm yollara ve caddelere ağaçlar dikiliyor.

Patnos’u yeşil ve temiz bir kent haline dönüştürme sözü veren Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın, bu hayalini gerçekleştirmek için aralıksız çalışıyor. Temizlik çalışmalarını rutin bir şekilde sürdüren Patnos Belediyesi ekipleri, diğer yandan ağaç dikmeyi sürdürüyorlar.

İlçede daha önce görev yaptığı süreçte diktiği ağaçların boy verdiğini belirten Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın “İlçemizi yaşanabilir, yeşil ve temiz bir kent haline dönüştürmeye devam ediyoruz. Yeşilin olduğu yerde çöp olmayacağını biliyoruz. İlçemize binlerce ağaç dikiyoruz. Yine Ağrı ve Van yollarını ağaçlandırıyoruz. Birkaç yıl içinde göreceksiniz Patnos yemyeşil bir ilçe olacak” ifadelerini kullandı.

Atatürk Bulvarı üstünde devam eden çalışmaları kontrol eden Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, ağaçların dikilme şekli ve kazılan yerleri kontrol etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ağrı Haberleri