Şehit Harun Aslan’ın Şehadet Yıldönümünde Mevlit Verildi

Ağrı Valisi Mustafa Koç ve il protokolü, şehadete yürüyüşünün yıl dönümünde Şehit Harun Aslan için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılarak dualar ettiler.

Ağrı Valisi Mustafa Koç ve il protokolü, şehadete yürüyüşünün yıl dönümünde Şehit Harun Aslan için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılarak dualar ettiler.

Tezeren köyünde Şehit Harun Aslan için düzenlenen Mevlid-i Şerif programı, köy halkının ve il protokolünün katılımıyla gerçekleşti. Programa Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, Ağrı İl Jandarma Komutanı Fatih Cemal Kiper, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının müdürleri katıldılar. Kur'an-ı Kerim tilaveti okunan programda, dualar şehidin ruhuna gönderildi. Aile üyeleri, bu anlamlı ziyaretten dolayı duygusal anlar yaşadı.

Ziyaret sırasında Vali Mustafa Koç, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ve onların evlatlarının fedakarlıklarının unutulmayacağını vurguladı. Vali Koç, “Bugün burada, kahraman şehidimiz Harun Aslan’ı anmak ve ailesiyle birlikte olmak bizim için büyük bir onurdur. Şehitlerimiz, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için en büyük fedakarlığı yapan kahramanlardır. Onların hatırası her zaman yaşatılacak, aileleri ise bizim en değerli emanetlerimizdir” ifadelerini kullandı.

Vali Mustafa Koç, şehitlerin Türkiye’nin geleceği için yaptıkları fedakarlıkların her daim hatırlanacağını ve devletin, şehit ailelerine olan vefa borcunu her zaman yerine getireceğini belirtti. Şehitlerin bıraktığı mirasın tüm topluma emanet olduğunu vurgulayan Koç, “Birlik ve beraberliğimizi şehitlerimize borçluyuz” dedi.

Program sonunda Vali Koç şehidin ailesine içerisinde Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağının olduğu kutsal emanetleri hediye etti.

Şehit için yapılan duaların ardından Ağrı protokolü bir süre sohbet ettikten sonra köyden ayrıldılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri