Şehit İtfaiye Erlerine Vefa

Ağrı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yangınla mücadele esnasında hayatını kaybeden itfaiye erlerini anarak, onların fedakârlıklarının unutulmadığını her zaman gösteriyor.

Yangın, sel, kaza gibi birçok acil durumda vatandaşların can güvenliğini sağlamak için mücadele eden itfaiye ekipleri, görev başında hayatını kaybeden meslektaşlarını ise bir kez daha saygıyla andı. Karaköse haber internet sitemize açıklamalarda bulunan İtfaiye Müdürü Rıfat Yalvaç, şehit olan itfaiyecilerin fedakârlıklarının ve cesaretlerinin her zaman hatırlanacağı vurgulayan Yalvaç:

“Görev başında hayatını kaybeden tüm itfaiye erlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların verdiği hizmet ve gösterdikleri cesaret, bizlere her zaman örnek olacak. Meslektaşlarımızın anısını yaşatmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Ağrı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak can güvenliğini sağlamak için ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını vurgulayan Rıfat Yalvaç, şehit itfaiyecilerin hatırasına duydukları bağlılığı ve saygıyı dile getirdi. İtfaiye Müdürlüğü olarak hayatını kaybeden itfaiyecilerin aileleriyle sürekli iletişim halinde olduklarını ve onları yalnız bırakmadıklarını da belirten Yalvaç:

“Bizler, onların bıraktığı bayrağı devralarak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu yolda şehit olan meslektaşlarımızın anısını yaşatmak bizim için en büyük onurdur. Şehitlerimizin aileleri bizim de ailemizdir. Onlara destek olmak, itfaiye teşkilatı olarak önceliğimizdir. Bu dayanışma duygusu ile meslektaşlarımızın hatıralarını yaşatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri