Spotify Şarkı Falı Nedir, Nasıl Bakılır?

Spotify şarkı falı nedir? Spotify şarkı falı nasıl kullanılır?

Spotify, kullanıcıların müzik dinleme uygulaması üzerinden sorular sormasına ve müzik şeklinde yanıtlar almasına olanak tanıyan bir özellik olan Şarkı Falı'nı kullanıma sunuyor. Şarkı Falı, Spotify'ın müzik ve şarkı adlarına ilişkin anlayışından yararlanarak yeni şarkılar keşfetmek amacıyla tasarlanmıştır.

Şarkı Falı özelliğini kullanmak için öncelikle bu özelliği açmanız gerekmektedir. Daha sonra çeşitli kategoriler arasından seçim yapabilirsiniz, örneğin Okul, Arkadaşlar ve Aile, Aşk, Kariyer, Hayatın En Büyük Gizemleri, Geleceğim, Kendim ve Öğle Yemeği gibi. Her kategori için önceden doldurulmuş bir dizi soruyla karşılaşacaksınız. Bu sorular arasında "Aşkım benden hoşlanıyor mu?", "Zam alacak mıyım?", "Baloya gitmeli miyim?" gibi sorular yer alır. Ayrıca kendi sorunuzu da yazabilirsiniz ve uygulama size başka öneriler sunacaktır.

Sorunuzu girdikten sonra "Şarkı Falı" parmağınızı ekrana bastırmanız istenir ve ardından cevabınız bir şarkı şeklinde ortaya çıkar. Bu sırada arka planda mistik bir müzik çalar. Şarkı Falı özelliği, kullanıcıların merak ettikleri konular hakkında eğlenceli ve sıradışı bir şekilde müzikal yanıtlar almasını sağlar.

Spotify'ın Şarkı Falı özelliği, kullanıcıların müzik dinleme deneyimini daha da eğlenceli ve etkileşimli hale getirerek farklı bir deneyim sunmaktadır.

(HABER MERKEZİ)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri