Survivor All Star'a kim veda etti?

Survivor All Star heyecanı tüm hızıyla devam ederken, izleyicileri büyülemek için sürprizler de peş peşe gelmeye devam ediyor.

Survivor All Star heyecanı tüm hızıyla devam ederken, izleyicileri büyülemek için sürprizler de peş peşe gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü futbol yıldızı Ronaldinho'nun katılımıyla gelen sürprizler arasında, heyecan verici bir atmosfer ve muhteşem bir seyir keyfi yaşandı.

Düelloya kalan 4 eleme adayı, duygularını ve düşüncelerini paylaştı. Dora, deneyimlerini ve beklentilerini dile getirirken, Bozok konsantrasyonunu vurguladı. Mustafa Kemal, mücadele ruhundan ve yarışma tutkusundan bahsederken, Hakan Hatipoğlu, rakiplerine saygı duyduğunu ve savaşa hazırlandığını ifade etti.

Düello oyununda ilk eşlemelerde Mustafa Kemal, Dora'yı 5-0 yenerek adını temizledi, Bozok da Hakan Hatipoğlu'nu 5-2 mağlup ederek kendisini kurtardı. Final düellosunda ise Hakan'ın 5-2'lik galibiyetiyle adaya veda eden isim Dora oldu.

Survivor All Star, izleyicilere nefes kesen anlar yaşatmaya devam ederken, Ronaldinho'nun futbol yeteneği ve yarışmacıların mücadelesiyle ekrana renk katmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri