Survivor Sahra Elendi mi, Survivor Sahra Elendi Mi Ortaya Çıktı! Survivor All Star 2024 Sahra Işık Neden Yok?

Survivor Sahra ŞOK AYRILIK: Survivor Sahra Elendi Mi Ortaya Çıktı! Survivor All Star 2024 Sahra Işık Neden Yok?

Survivor All Star 2024 yarışması, birbirinden çekişmeli ödül ve dokunulmazlık oyunları ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ancak 15 Şubat Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında dikkat çeken bir ayrılık haberiyle sarsıldı. Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları arasında yaşanan rekabetin ortasında, Survivor Sahra'nın olmayışı izleyicileri meraklandırdı.

Survivor Sahra'nın Elendiği İddiası: 15 Şubat Perşembe günü ekrana gelecek olan Survivor All Star 2024 yeni bölüm fragmanında, sunucu Murat Ceylan'ın yaptığı açıklama izleyicileri şaşırttı. Ceylan, "Bugün burada 3 kişisiniz çünkü aranızdan biri dönmemek üzere adaya veda etti" dedi. Bu açıklamanın ardından, yarışmaya devam edemeyen ve sakatlığı nedeniyle adaya veda ettiği düşünülen ismin Sahra olduğu tahmin edilmeye başlandı.

Sakatlık Nedeniyle Ayrılık: Survivor Sahra'nın yeni bölümde yarışamamasının ardında sakatlık olduğu belirtildi. 35. bölüm fragmanında yapılan açıklama, izleyicilere Sahra'nın adadan ayrıldığına dair bir bilgi vermedi, ancak sakatlığı nedeniyle düelloya çıkamadan Dominik'e veda ettiği düşünülüyor.

Sahra Işık Kimdir? Survivor 2014 yarışmasıyla tanınan Sahra Işık, 1991 yılında doğmuştur. Fenerbahçe'de voleybol oynayan Işık, aynı zamanda modellik de yapmıştır. 2013 yılında Best Of Model yarışmasında 3. olan Sahra, Malezya'da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. Şimdi ise Survivor All Star 2024'e veda ettiği iddia ediliyor.

Survivor Sahra'nın ayrılığı, izleyiciler arasında şaşkınlık yaratırken, sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılan geçmiş olsun mesajlarına neden oldu. Sahra'nın sağlık durumu ve gelecekteki projeleriyle ilgili daha fazla bilgi henüz paylaşılmamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri