Türk Kızılay Ağrı Şubesi’nden Anlamlı Kampanya

Türk Kızılay Ağrı Şubesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ihtiyaç sahibi öğrenciler için anlamlı bir kampanya başlattı.

Türk Kızılay Ağrı Şubesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ihtiyaç sahibi öğrenciler için anlamlı bir kampanya başlattı.

"Bir Öğrencinin Geleceğine Dokunun" sloganıyla yürütülen kampanya, kırtasiye yardımıyla öğrencilere destek olmayı hedefliyor. Toplanan bağışlar, öğrencilerin eğitim hayatında ihtiyaç duyduğu temel kırtasiye malzemelerini karşılayarak onların başarılı bir yıl geçirmesine katkı sağlayacak.

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, Kızılay olarak bu kampanya ile özellikle maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak için halkı bağış yapmaya davet ettiklerini belirtti. Başkan Tatlı, “Her bağış, bir öğrencinin hayallerini gerçeğe dönüştürmesi için atılan bir adımdır. Eğitime verilen destek, geleceğe yapılan en değerli yatırımdır” dedi.

Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin eğitim materyallerine duyduğu ihtiyacın arttığını da vurgulayan Tatlı, “Bu kampanya, özellikle kırtasiye masraflarını karşılamakta zorluk çeken aileler için önemli bir destek sunuyor. Türk Kızılay Ağrı Şubesi olarak bu kampanya aracılığıyla, öğrencilerin okula daha iyi şartlarda başlamalarını ve eğitimlerine odaklanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Kampanyaya destek vermek isteyenler, Türk Kızılay Ağrı Şubesi’ne doğrudan bağışta bulunarak kırtasiye malzemelerinin temin edilmesine katkı sağlayabileceğini de dile getiren Tatlı, “Bağışlar, kalemden deftere, silgiden cetvele kadar birçok temel eğitim malzemesi için kullanılacak. Yapılan her bağışın çocukların eğitim hayatında büyük bir fark yaratacağına yürekten inanıyoruz. “Bir Öğrencinin Geleceğine Dokunun” kampanyasıyla, eğitime katkı sağlamak isteyen herkesi bu anlamlı harekete katılmaya davet ediyoruz. Her bağış, çocukların daha iyi bir gelecek inşa etmelerine ve hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacaktır” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri