Vali Mustafa Koç ve eşinden Anlamlı Ziyaret

Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, 6 Ekim Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü dolayısıyla 8 yaşındaki Serebral Palsi hastası Toprak Şekerci ve ailesini ziyaret etti.

Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, 6 Ekim Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü dolayısıyla 8 yaşındaki Serebral Palsi hastası Toprak Şekerci ve ailesini ziyaret etti.

6 Ekim Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü’nde Koç çifti, Toprak ve ailesiyle yakından ilgilenerek, onun sağlık durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Ziyarette, Vali Mustafa Koç, Serebral Palsi ile mücadele eden çocuklar ve ailelerinin yalnız olmadığını vurguladı. Koç, “Toprak’ın ve ailesinin her zaman yanındayız. Toplum olarak bu çocuklarımızın hayatını kolaylaştırmak, onların sağlığına ve mutluluğuna katkı sağlamak en büyük görevlerimizden biridir” dedi.

Koç, bu tür farkındalık günlerinin toplumda duyarlılığı artırdığına dikkat çekerek, ailelere moral vermenin önemine de değindi. Vali Koç, “8 yaşındaki Toprak yavrumuz; enerjisi, neşesi, azmi ve minicik kalbindeki kocaman sevgisiyle bize umut oldu. Bütün dileğim ve duam tüm yavruların hep gülmesi içindir” ifadelerini kullandı.

Vali Koç’un eşi Neslihan Gül Koç da, Toprak’ın ailesiyle sohbet ederek, onların yaşam zorluklarını dinledi. Ailenin yanında olduklarını belirten Koç, “Bu özel çocuklarımızın gülen yüzü, bizim için en büyük mutluluk kaynağımızdır. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret, Serebral Palsi hastası çocuklara yönelik farkındalığı artırmak ve ailelerine destek olmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri