Yok Artık: Hyundai’ye Bir Ayda 2. Kez Zam Yapıldı!

Sıfır kilometre araç arayışındakiler için otomobil piyasasındaki hareketlilik devam ediyor. Hyundai'nin popüler modeli Bayon için yeni fiyat listesi yayınlandı, ve bu listeye göre satışlar başladı.

Hyundai Bayon İçin Yeni Fiyat Listesi Duyuruldu

Sıfır kilometre araç arayışındakiler için otomobil piyasasındaki hareketlilik devam ediyor. Hyundai'nin popüler modeli Bayon için yeni fiyat listesi yayınlandı, ve bu listeye göre satışlar başladı. Türkiye otomobil piyasasında Mart ayı, satış rakamlarının merakla beklendiği bir dönem olurken, birçok firma araç fiyatlarına bu ay içinde ikinci kez zam yaptı. Döviz kurlarındaki artış sebebiyle yükselen maliyetler, sıfır kilometre otomobil almayı planlayanların bütçesinde önemli değişikliklere neden oluyor.

Hyundai'den İkinci Zam Kararı

Hyundai'nin fiyat listelerine yapılan incelemede, firma tarafından ay içinde sessiz sedasız gerçekleştirilen ikinci zammın uygulandığı ortaya çıktı. Bu zamla birlikte, yeni fiyatlar belirlendi ve satışlara bu fiyatlarla devam ediliyor. Ayın ikinci zammı, donanım seviyelerine göre değişkenlik gösteriyor.

Hyundai Bayon: Ekonomik SUV Seçeneği

Global ve yerel otomobil piyasasında, sedan modellerden SUV modellerine doğru bir eğilim göze çarpıyor. SUV modeller, artan ilgiyle birlikte firmaların üretim odaklarını da bu yöne kaydırıyor. Türkiye'de üretilen ve "ekonomik SUV" olarak kabul edilen Hyundai Bayon, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Yeni Fiyat Listesi Açıklandı!

Hyundai Bayon'un en güncel fiyat listesi şöyle belirlendi:

  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel: 1.060.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik: 1.095.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik: 1.150.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik: 1.260.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT: 1.225.000 TL

Bu yeni fiyatların, döviz kurlarında büyük dalgalanmalar yaşanmadığı takdirde ay sonuna kadar geçerli olması bekleniyor. (Haber Merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri