YRP Genel Başkan Yardımcısı Gül Ağrı’da

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Ağrı’ya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Ağrı’ya geldi.

Öğlen saatlerinde Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanına gelen Teşkilat Başkanı Nurettin Gül, burada Yeniden Refah Partisi Ağrı İl Başkanı Aydın Kuruş ve teşkilat mensupları karşıladılar. Havalimanından Hamur Ilçesi’ne geçerek burada teşkilat üyelerini ziyaret eden Gül daha sonra partisinin Belediye Başkanı olarak seçilen Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan’ı makamında ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Gül, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla bir süre görüştükten sonra Ağrı merkeze geçti.

Yeniden Refah Partisi Ağrı İl Başkanlığında partililer ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül “Partimiz her geçen gün büyüyor, Üye sayımız artıyor. İktidar olmamız için çok çalışmamız lazım. Hepinizden üye üyeler bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Gül teşkilat toplantısının ardından esnaf ziyareti yaptıktan sonra Iğdır’a gitmek üzere Ağrıdan ayrıldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ağrı Haberleri