Survivor yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? 1 Mart

Survivor yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? 1 Mart
Survivor yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? 1 Mart TV8 yayın akışı ile Survivor yeni bölüm ne zaman?

Survivor yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? 1 Mart TV8 yayın akışı ile Survivor yeni bölüm ne zaman?

Survivor All Star 2024 kıran kırana geçen yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yarışmacıların hem hayat mücadelesi verdiği hem de yarışları kazanmaya odaklandığı programda bu hafta eleme gerçekleşti ve bir kişi adaya veda eden isim oldu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı, gelecek bölüm için merak uyandırdı.

Ancak, 1 Mart 2024 Cuma günü TV8 yayın akışına göre bu akşam Survivor yeni bölümü yayınlanmayacak. Yani, 1 Mart akşamı Survivor All Star'ın yeni bölümü izleyicilerle buluşmayacak.

Survivor All Star'ın yeni bölümü 2 Mart 2024 Cumartesi günü TV8'de ekranlara gelecek. Dolayısıyla, Survivor hayranları yeni bölümü 2 Mart Cumartesi günü izleyebilecekler.

Survivor All Star, genellikle haftanın altı günü ekranda yer alırken, cuma günleri yeni bölüm yayınlanmayabiliyor. Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri Survivor heyecanını TV8 ekranlarında takip edebilirsiniz.

Survivor hayranları, 2 Mart Cumartesi günü TV8'de yayınlanacak olan yeni bölümü kaçırmamak için takvimlerini güncelleyebilir ve Survivor All Star'ın heyecan dolu maceralarını izleyebilirler.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.